Reise
Leave a Comment

Bryllup eller bryllupsreise på Jomfruøyene i Karibien

DSC_5143Drømmer du om å gifte deg i solnedgangen på en øde strand, eller kanskje på dekk på en seilbåt omgitt av turkis hav? Her på Jomfruøyene har du mulighetene! Du kan gifte deg både på de amerikanske og på de britiske Jomfruøyene. Bryllup og bryllupsreise til Jomfruøyene i Karibien er svært populært!

DSC_5323

 

Selv giftet jeg meg i Spania for flere år siden. Valget var enkelt da begge to ville ha et utendørsbryllup. For å kunne gifte seg ute er fint vær veldig viktig! Aller helst ville jeg gifte meg på en strand i Karibien, men det var ikke en mulighet vi hadde da.

DSC_0242Vi får heller satse på å fornye løftene på en karibisk strand 🙂

St. Thomas er en stor bryllupsdestinasjon her i Karibien. Mange amerikanere kommer ned hvert år for å gifte seg eller for å dra på bryllupsreise. Man gifter seg gjerne på St. Thomas og drar på bryllupsreise med båt til de Britiske Jomfruøyene. Et bryllup her nede trenger ikke å “koste skjorta”. Flybilletter fra Norge starter på ca. 4000,- t/r. Man kan enten reise via New York, Miami eller Puerto Rico. Det går også direktefly fra de fleste storbyene på Østkysten.

Jomfruøyene er perfekte for de som vil ha det varmt og fint. Hele året er det i snitt 28C her nede. Havet holder en temperatur på ca. 26C. Når det først regner er det som regel en mindre skur, og ikke noe som foregår over flere dager. Det er også alltid en bris over øyene slik at det ikke blir så trykkende hett.

SAMSUNG CSCDet finnes veldig mange øde strender man kan arrangere bryllup på. Man kan også få en kaptein til å vie seg om man ønsker å gifte seg på en båt.

DSC_0002Foruten om å gifte seg på en strand kan man også gifte seg på en rekke fantastiske resorts og private villaer. Private villaer er perfekt om man har et mindre bryllup, mens en resort passer gjerne bedre om man er flere. Det er mange valg her nede, både med tanke på lokasjon, mat, kaker, kjoler, blomster osv.

Flip-Flop-Yacht-Charter1

Selv om man har et tradisjonelt kirkebryllup i Norge kan man likevel dra til Karibien på bryllupsreise. Man kan chartre en privat katamaran eller seilbåt og seile til akkurat de øyene du selv ønsker. De fleste seiler til de Britiske Jomfruøyene.

DSC_0169Her kan man besøke The Baths på Virgin Gorda, spise lokal hummer på Anegada eller svømme med delfiner på Tortola. Mulighetene er mange, og man bestemmer selv hva man vil se og gjøre.

DSC_0216Det finnes også helt private øyer man kan bo på! De fleste private øyene har også dagspass tilgjengelig eller marinaer hvor man kan få seg lunsj.

DSC_0223Både på St. Thomas eller ombord en privat båt kan man få tatt dykkersertifikat mens man er her. Det at typisk 2-4 dager før man har PADI. Men men kan også ta et lynkurs og få en PADI introduksjon, da er man i vannet etter 20 min og får ta sitt første dykk med en sertifisert instruktør.

DSC_0180Ønsker du å gifte deg i Karibien, eller fra på bryllupsreise her? Vi arrangerer både bryllup og bryllupsreiser. I samarbeid med USA Spesialisten i Norge tilbyr vi både villautleie, samt yacht charters på dags- og ukesbasis i Karibien. Selv driver vi to villaer her nede, en større med plass til totalt 16 gjester, og en mindre med plass til 6 stk. Vi er på øyen og hjelper deg/ dere med det dere måtte trenge i forbindelse med bryllup eller reise generelt. Ta kontakt på ingrid@chartertree.com for booking eller spørsmål. Les mer, og se flere bilder av villaene våre her: http://www.thebluesandcastle.com

Les også mer om seilferie i kombinasjon med en uke i villa på St. Thomas her: http://www.usaspesialisten.no/karibien/-baatferie-i-karibien-ferie-med-privat-seilbaat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s