Reise
Comments 2

På seiltur i Karibien

DSC_0030Etter flere uker her på St. Thomas i Karibien har vi også fått utforsket nærliggende øyer og hatt flere flotte opplevelser. Vi har bl.a. fått være med på to flotte båtturer. Vi har seilt med en katamaran og en stor seilbåt.

DSC_0038Katamaranen vi seilte med heter Steppin Up og eies av Bill og Michelle. Bill er kaptein mens Michelle lager alt maten.

biggimenoglasscrop
Den store seilbåten har egen kaptein, Kaptein Richard og kokken, Biggi.

DSC_0011Yacht charters er veldig populært her i Karibien og en fantastisk måte og oppleve øyene på!

DSC_0019Her får du virkelig en uke med massevis av flotte sights, opplevelser og ikke minst frihet. Yacht charter gir deg utrolig mye om du ønsker en all-inclusive ferie. Mat, drikke, håndklær, vannleker, ja, til og med solkrem får du ombord. Det eneste du må ta med deg selv er badetøy.

DSC_0074De fleste båtene er stappet med gøyale leker. På bildet over er Sophia og jeg i full sving på Steppin Up sitt paddleboard. Det var veldig gøy!

DSC_0059Sophia var også så heldig at hun fikk prøve ut en Zayak. Den har en stor glassflate som man kan se ned på havbunnen gjennom. Perfekt om man ikke liker å snorkle, eller for barn som blir trøtte av svømmingen.

DSC_0020Sophia likte veldig godt båtturene og gleder seg allerede til neste båttur!

DSCN0158

Et av høydepunktene i helgen var da vi seilte ut til Buck Island med Three Moons. Her snorklet vi i Turtle Cove.

DSCN0159Skilpaddene var utrolig nysgjerrige på oss mennesker.

DSCN0146På det meste var vi omgitt av fem skilpadder og to sting-rays. Vi fikk også snorkle på et skipsvrak, her var det massevis med fisk i alle slags farger.

Båtene er veldig romslige og har plass til 6-8 personer. Skal du til Jomfruøyene anbefaler jeg en uke på land i en privat villa og en uke på sjøen. Da får du opplevd USVI og BVI. Bo i en villa på St. Thomas og seil de Britiske Jomfruøyene.

Ønsker du å booke en tur ned hit kan du ta kontakt med CharterTree. Du vil snart også kunne booke turer direkte i Norge. Mer om dette kommer.

En ukes charter på egen båt med kaptein og mannskap (all inclusive) ligger på rundt $ 10.000 for 6 personer. Er man færre koster det mindre, er man flere koster det mer. Båtene lager gjerne mat etter preferanser og de fleste tilbyr allergivennlige alternativer.

ingridsophiaustin copy

Vi liker veldig godt båtlivet og gleder oss til å ta familie og venner med ut på tur! Dette er absolutt den beste måten man opplever Karibien på. Du bestemmer selv hvilke øyer du vil besøke.

En av mine favoritter er The Baths på Virgin Gorda. Dit kan du også ta dagsturer fra St. Thomas.

DSC_0198

Du finner ikke klarere vann! PS: Følg CharterTree på Instagram for inspirasjon og bilder fra paradis!

 

 

2 Comments

 1. Helene says

  Hei. Utrolig gøy å lese denne bloggen men lurer litt på noen få ting.. Er det 10 000 norske? Hvis ikke, hva koster det i norske? Å er det rimelige flyreiser dit? Sitter å planlegger en bryllupsreise, og dette hørtes jo bare helt fantastisk ut
  Mvh. Helene

  Like

  • IngridMarie says

   Hei Helene,

   Båtene koster fra $6000 pr. uke. Dette er all inclusive slik at du trenger kun klær med deg.
   Ja, absolutt! Vi reiser for mellom 4500-7000 NOK pr. pers. fra Haugesund. Jeg sender deg en e-post slik at du kan ta nærmere kontakt om du ønsker hjelp til bryllupsreisen 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s