Reise
Leave a Comment

Endelig på plass!

DSC_0096

Endelig er vi her nede!

Det er nå over tre uker siden vi dro fra Norge. Etter en to dagers stopp i New York var vi endelig fremme.

Vi har så vidt fått integrert oss her nede og begynner å få en form for hverdag. Det har vært mange utfordringer på veien! Her nede er ting veldig annerledes enn i Norge. Både jobb og skole.

DSC_0019I morgen starter “Carnaval week” og det hele starter med en stor matfestival på onsdag. På fredag er det barneparade og lørdag er det en stor fest. Hele øyen bobler med liv! Cruiseskipene bringer ti-tusenvis av turister inn her hver eneste dag.

DSC_0098

 

Her nede på øyen bor det faktisk bare en eneste nordmann utenom oss! Mer om hvem det er kommer 🙂

DSC_0175

 

Passion4Vintage vil i hovedsak bli register for oppskrifter osv. og det vil fortsatt komme en ny oppskrift i ny og ne. Den nye hovedbloggen her nede vil bli The Blue Sandcastle. Alle som vil følge oss og livet i Karibien kan følge bloggen på Facebook eller lese mer om det her. På The Blue Sandcastle vil du også finne massevis av reisetips og inspirasjon. Her finner du også GoPro videoer fra vår videoblogg 🙂

Norwegian starter opp med ruter til både St. Croix fra København og Puerto Rico fra Oslo, København og Stockholm nå til høsten. Det går flere fly daglig fra begge disse øyene og flytiden er på ca. 30 minutter.

DSC_0235Skal du til Jomfruøyene? Ta kontakt! Vi vil gjerne ha besøk av nordmenn og tar dere gjerne med på en guidet tur rundt øyene!

Vi er også behjelpelige med å booke båter gjennom CharterTree og Caribbean Charter. Her kan du få din egen yatch for en dag eller en uke. Det er over 70 båter å velge mellom og i alle prisklasser. Du bestemmer selv hvilke øyer du vil besøke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s