Dessert, Oppskrifter
Leave a Comment

Oppskrift: Jamria

DSC_0009Jamria er den karibiske varianten av Sangria. Et glass Jamria er deilig nå i sommervarmen og også perfekt å servere som punch eller velkomstdrink om du arrangerer en sommerfest. Jamria lages med rosévin og ikke rødvin. Det er også tropisk juice og Malibu i Jamria.

Her kommer oppskrift og fremgangsmåte for en stor porsjon.

Du trenger:
isbiter
1,5 liter tropisk nektar/juice
2,5 dl rom (brun rom)
1,5 dl Malibu
en flaske lys rosévin
en porsjon fruktcocktail
en sitron i små skiver
3 ss sukker

DSC_0001Legg frukten i “bløt” i rom og Malibu først. Ha så på isbiter.

DSC_0002Ha så over juice og vin sammen med sukker. Rør alt godt sammen og sett Jamriaen i kjøleskapet. La den stå en times tid før du serverer den. Da har alle smakene fått satt seg skikkelig.

DSC_0009

Tips: Du kan også lage Jamria alkoholfri. Bytt ut rosévin med eplejuice, og bytt ut rom og Malibu med litt pasjonsfruktsaft e.l. og tilsett noen dråper kokosessens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s