Reise
Leave a Comment

Dag 1 London – Rocco Forte Brown’s Hotel

DSC_0011Da er dag én i London over! Nå slapper vi av på hotellet etter en dag med reise og opplevelser.

Denne gang bor vi på fasjonable Rocco Forte Brown’s Hotel rett ved Bond Street. Så langt har oppholdet vårt vært en ren fornøyelse.

DSC_0034Da vi sjekket inn på hotellet fikk vi beskjed om at vi var oppgradert 🙂 Vi har fått et nydelig og luftig rom i 5. etasje. Utsikten vår er rett ned på Tiffany’s (den berømte gullsmeden).

DSC_0035Da vi kom inn på rommet ventet det oss søte små herligheter sammen med frukt og vann 🙂

DSC_0036Vi har bodd på flere sentrale hoteller i London, men dette er et av de største og fineste rommene vi har hatt 🙂 Hotellet fortjener absolutt sine fem stjerner!

DSC_0039

Badet er stort og har god plass! (Tror det må være et av få bad jeg har opplevd at to personer kan få plass på samtidig her i London.)

DSC_0040Det er også hvitt og lyst!

DSC_0041Vi har også egen gang og skyvedørsgarderobe.

DSC_0044Alt i alt et herlig rom å slappe av på etter en dag med trasking rundt omkring i London!

Dette hotellet er helt supert når vi reiser alle tre og er avhengig av å ha vogn med oss. Vi er i veldig kort gåavstand til både Oxford Street, Regnet Street, Carnaby Street og ikke minst nærmeste tube. Hotellet kan absolutt anbefales!

DSC_0045Dagen i dag har ikke bare vært shopping, men også litt jobb! Deler av ettermiddagen gikk med til å besøke det ene showroomet til Aga her i London. Her fikk vi se det fantastiske vidunderet slik vi vil ha Aga’en vår i vårt nye kjøkken.

DSC_0049Vi har virkelig falt for Aqua fargen som er nesten lik den ene Kitchen Aiden min.

DSC_0055Agas showroom ligger i Marylebone High Street inne i butikken; Divertimenti. Divertimenti er den perfekte butikken for deg som elsker å bake! I kjelleren her finner du et stort utvalg av bakeutstyr fra flere store leverandører. Butikken har også utrolig masse flott til kjøkkenet 🙂

I morgen starter vi dagen med Cake International og avslutter den med fantastisk tapas på Salvador & Amanda. Flere shopping og ikke minst spisetips kommer 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s