Dekor, Oppskrifter
Comments 2

Favoritt frostingoppskrifter!

DSC_0032Nå er vi i full gang med Skudefestivalen! I og med at jeg har fått meg en flink ektrahjelp har jeg denne uken hatt opplæring. Det å lage store porsjoner med frosting kommer godt med under en festival, og jeg har smalet noen av mine favorittoppskrifter til dere. Alle oppskriftene gir nok frosting til 24 cupcakes.

Lik fremgangsmetode:
Ha mykt smør, halvparten av melisen og halvparten av det våte i mikserbollen. Miks dette glatt først. Tilsett så resten av ingrediensene. Pisk til du har en lett og luftig krem. DSC_0030Sjokoladefrosting:
120 g mykt smør
ca. 500 g melis
2 ts espressopulver
3 ss kakao
5-6 ss melk

TIPS: Du kan også bruke smeltet mørk sjokolade, eller O’Boy pulver.

Bringebærfrosting:

100 g mykt smør
600 g melis
5-6 ss rørte bringebær (gjerne silt for frø)

DSC_0033Kremostfrosting:
200 g kremost
120 g smør
600 g melis

TIPS: Bytt ut 100 g kremost med 100 g smeltet hvit sjokolade for mildere smak, eller tilsett noen dråper sitron for syrligere smak.

Vaniljefrosting:
100 g smør
500 g melis
5-6 ss melk
2 ts vaniljeekstrakt

TIPS: Denne frostingen blir helt hvit og er lett å farge!

Følg med for en ny episode av Himalaga i morgen! Ha en fin helg 🙂

 

2 Comments

    • IngridMarie says

      Hei!

      Jeg bruker ulike cupcake oppskrifter til de ulike frostingene.
      Men du kan også mikse å trikse slik du vil 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s