Middag, Oppskrifter
Leave a Comment

Kyllingwraps m/ rød pesto

kylling-wrapDette er en super god rett! Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter. Med rød pesto og min spesielle kyllingmarinade får du en wrap med masse smak. Du kan lage dem dagen før om du vil 🙂

Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Beregn to til tre biter pr person avhengig av hva mer du har på bordet.

Du trenger:
ca. 4- 5 kyllingfileter
olje til steking
“kyllingkrydder” (evt. biff- eller grillkrydder)
pepper
3 ss tomatpure
3 ss grov sennep
tortillalefser
ruccola
rød pesto
revet parmesan

DSC_0020Begynn med å skjære kyllingen i små terninger. Fres denne raskt i en panne med olje.

DSC_0021Krydre over kyllingen med “kyllingkrydder” og pepper. Stek til kyllingen får farge. Ha i tomatpure, og stek videre.

DSC_0025Når kyllingen er gjennomstek rører du inn den grove sennepen.

DSC_0003La kjøttet få hvile seg litt.

DSC_0004Bre ut et tynt lag med rød pesto over lefsene.

DSC_0005Legg på et lag med fersk ruccola.

DSC_0006Legg så på kylling.

DSC_0007Dryss over med parmesan, og rull lefsen “fast”. Bruk tannpirkere til å holde sammen kantene med.

DSC_0008Skjær wrappen i biter som er ca. 5 cm brede. Legg dem på et fat og server!

DSC_0010Pakk wrapsene inn i en lufttett boks om du ikke skal servere dem samme dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s