Kaker, Oppskrifter
Leave a Comment

Chocolate Chip Honey Cakes

choc.chipNoe av det beste jeg vet er honningkaker! Og nå som påsken nærmer seg er disse perfekte å ha med i tursekken! Honningkakene er fulle i delige mørke sjokoladebiter. De er søte på smak, og gir ekstra energi 🙂

Honningkakene er også myke, og nærmest smelter på tungen.

Her kommer oppskriften og fremgangsmåte.

Temperatur: 170 C Steketid: ca. 12 minutter

Du trenger:
120 g usaltet smør
100 g sukker
1 egg
280 g mel
200 g honning
150 g mørke sjokolade biter

DSC_0001Miks sammen smør og sukker først. Miks så inn egget.

DSC_0003Ha i mel, og miks til deigen smuldrer.

DSC_0004Ha så i 200 g honning. Miks til deigen blir smidig.

DSC_0005Tilsett sjokoladebitene, og miks til disse er godt blandet inn.

DSC_0007Pakk deigen i folie, og legg den kaldt i ca en time.

DSC_0008Bruk en iskremskje til å legge store kuler på et stekebrett dekket med bakepapir.

DSC_0010Stek til kakene er gyldne på toppen. La kakene avkjøle seg på en rist. De skal være myke.

DSC_0013Oppbevar dem i en boks e.l. Du kan også fryse dem ned. Server gjerne med en kopp varm te 😉

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s