Middag, Oppskrifter
Comment 1

Corn Fritters

DSC_0024

 

Corn fritters er en ekte klassiker! Du finner dem både i sørsatene i USA, samt i Karibien, og også i Australia og på New Zealand ++. Det fine med dem er at du kan servere dem til kjøtt, sammen med litt salat, eller bare spise en som den er.

Jeg har laget en klassisk oppskrift. Men du kan selv eksprimentere med smaker.

Dette trenger du:
70 g mel
3 ss strøkavring
1 ts bakepulver
1/2 ts chillipulver
1/2 ts paprikapulver
1 dl kulturmelk
1 egg
1/2 løk
2 bokser mais (små)
1/2 søt paprika
2 ts urtekrydder (provence/ pizzakrydder e.l.)
2 ts sesamfrø

DSC_0009Bland sammen det tørre i en bolle først.

DSC_0012Pisk melken og egget lett inn.

DSC_0014Hakk opp løk og søt paprika i små terninger. Ha i løk, søt paprika og mais i bollen.

DSC_0015Miks alt lett sammen.

DSC_0019TIPS: Du kan sette røren i kjøleskapet om du ikke skal bruke den med en gang.

DSC_0020Ha litt olje i en panne, og stek store spiseskjer med røre. Legg røren i slik at corn frittersene ser ut som burgere.

DSC_0021Stek dem til de er lett gyldne på begge sider.

DSC_0023Kan servers både varme, og kalde. Er også perfekte til biffspyd 🙂

Følg med for giveaway nr 2 senere i dag 🙂

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s