Godter, Oppskrifter
Leave a Comment

Crispy Riskaker

Dette er ikke vanlige risboller! Dette er crispy risboller med karamell, sjokolade og marshmallows!

Og det beste av alt er at de er lette å lage! Ingen kjøkkenmaskin eller noe 🙂 Kun er gryte, en sleiv og to skjeer. Her kommer oppskriften…

Dette trenger du:

75 g Delfia fett
200 g sjokolade
10 Smørbukk karameller evt. Dumle
100 g mini-marshmallows
ca. 100 g puffet ris

Smelt Delifa fett, sjokolade og karameller på svak varme.

Rør inn puffet ris og marshmallows.

Form kuler med to spiseskjeer. Legg kulene på et brett dekket med bakepapir. Sett disse i kjøleskapet i ca 30 min slik at de “setter” seg raskere.

Disse er utrolig crispy! De blir som en “Rocky Road” riskake. Velg selv om du vil bruke mørk eller lys sjokolade. Enjoy!

I morgen er det siste dag på Julemarked. Men før vi skal avslutte Julemarked får vi storstilt besøk i morgen! Vi får besøk av en større TV-kanal som skal lage en reportasje om oss. Hvem, og når det skal gå på TV kommer jeg tilbake til 🙂 Ha en fin lørdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s