Middag, Oppskrifter
Leave a Comment

Kyllingpasta m/ safran

Pasta med kylling er veldig godt. Og denne enkle retten har massevis av smaker. Safran er med på å gi retten den nydelige fargen. Denne retten kan serveres både som “form” og direkte fra grytene. Middagen lager du på ca 15 – 20 min 🙂

Dette trenger du (til ca. 3 personer):
kyllingfileter (2 stk)
pasta
safran
cherry tomater
søt paprika (ca. en halv)
1,5 dl matfløte
fetaost
pinjekjerner
cheddar og parmsan (revet)
“pastakrydder”

Begynn med å sette pastaen på kok. Skjær opp paprika, tomater og kylling. Stek dette i en panne med litt olje. Dryss over safran med det steker.

Ha så i pinjekjerner og fetaost.

Rør inn fløten og la alt sammen småkoke i noen minutter.

Ha vannet av pastaen, og ha den i en form. Ha over kyllingen, og dryss på med ost. Krydre lett med litt “pastakrydder”.

Stekes i ca 5-7 min på 220 C (til osten er gylden).

Serveres rykende varmt 😉 Bon apetit!

Jeg må bare få lov til å takke skjønne Kristin som la igjen denne hyggelige kommentaren til meg i går 🙂

“Hei, takk for nok et nyttig blogginnlegg!
Nå har jeg nettopp vært inne på side2.no, og nominert min favoritt blogg til konkurransen «Norges mest elskede blogg»! Og det er selvsagt din blogg! Håper flere vil gå inn å gjøre det samme! Ha en fin kveld!”

Snakk om fin start på denne uken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s