Middag, Oppskrifter
Leave a Comment

Middag: Bacon Pasta

En av de beste pastarettene jeg vet er min egen vri på “Pasta Carbonara”, min; “Bacon Pasta”. Dette er en rett som alle i familien liker 🙂 Bacon Pasta er pasta med fløtesaus med baconbiter i. Sausen er godt krydret og har også hakkede tomater i. Denne retten er lettlagd, og sausen lager du mens pastaen koker 🙂

Dette trenger du:
1 pk smårett bacon
ca. 50 g smør
2 ss mel
“biffkrydder”
basilikum
oregano
hvitløkssalt
2-3 tomater i biter
1 matfløte

ca 200-300g pasta (gjerne fersk)

evt. brokkoli

Begynn med å sette pastaen på kok om du ikke bruker fersk pasta. (La brokkolien trekke noen minutter sammen med pastaen om du vil ha brokkoli i.)

Smelt smøret i en stor panne eller gryte. Stek baconet noen minutter. Krydre godt med “biffkrydder” mens du steker baconet. Ha i tomatene og stek disse til de er bløte. Ha over spiseskjeene med mel. Vend melet inn. Tilsett 2/3 av matfløten og la alt sammen koke opp noen minutter. Ha i basilikum, hvitløkssalt og oregano. Tilsett resten av matfløten og skru ned varmen til det svakeste.

Rør inn brokkoli om du vil ha det i. Tøm vannet av pasten og server 🙂

Enkelt og smakfullt! Bon apetit 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s