Cupcakes, Oppskrifter
Leave a Comment

Skull ‘n Bones Cupcakes

I går lovde jeg å legge ut et innlegg med stilige “Skull ‘n Bones Cupcake”. Disse har jeg lagd med en ny mould som jeg kjøpte på Kakeboksen.no, sammen med litt svart marsipan og litt gull støv blir dette utrolig stilig dekor til cupcakes 🙂 Her kommer litt bilder og forklaring på hvordan du gjør.

For å lage disse trenger du først og fremst “skull moulden” fra Kakeboksen. Videre trenger du to farger marsipan eller MMF, samt Pearl Spray eller “dust” i en annen farge. Jeg har brukt Very Vanilla Cupcakes som base for disse og hatt litt sjokolade ganache under. Jeg har laget lokk i MMF og brukt svart marsipan til å lage “skull ‘n bones”.

Du trenger bare å duste helt forsiktig for å få kontraster på figuren 🙂

Sjekk at du stikker ut “lokk” som er litt større en selve cupcaken. Jeg brukte lokk i MMF for å få en litt søtere smak sammen med sjokolade ganache.

Et tips er å ha moulden i kjøleskapet før du begynner. “Puddre” den litt med Maizena og figurene vil slippe lett fra formen. Du kan også kun trykke ut hodeskallen om du ønsker. Her er link til moulden på Kakeboksen.no

Disse cupcakene er kule både til små pirater og store rockere 🙂 Du kan velge akkurat den smaken du liker best selv 😉

Det var alt for i dag 🙂 Jeg hadde et supert kurs i Suldal i går kveld! Det var utrolig gøy. Hotellet jeg bodde på var i ekte 60-talls stil, mer om det kommer 🙂

I dag fyller Passion4Vintage 1 år! Og i den forbindelse er det flere blogger som er med på en liten give away, sjekk ut: Kakemilla og Kaketina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s